INFORMACE PRO VYSTUPUJÍCÍ

16.12.2012 10:30

Vánoce  2012

Studia Ilony Brunové

 

Vážení rodiče, milé tanečnice, milí tanečníci,

všem, od kterých jsme obdrželi potvrzení účasti jsme zaslalai tyto informace:

 

„Brněnské vánoce 2012“

na Náměstí Svobody v sobotu 22. 12. 2012,

 

Program začne v 10.30 hodin

1. části od 10.30 h. se vystřídají nejmenší děti z našich komínských kurzů s děvčaty z kurzu Zumby a složkami naší skupiny CHIMNEY.

2. část od 11.00 h. je určena  dětem z kurzů v Mateřských školách a opět se představí složky naší skupiny CHIMNEY.

PROGRAM posíláme v další příloze.

 

Organizace vystoupení: Před vystoupením děti nijak připravovat nemusíte, proto stačí, když přijdete  cca  5-10 minut před zahájením k přední části pódia a své děti nám na vyzvání vyzvednete na pódium. Děti zde zůstanou až do konce programu. Na konci programu od nás děti dostanou nějakou drobnost, vezmeme si od nich čepičky a rodiče si je opět mohou z pódia převzít.

 

OBLEČENÍ: Oblečení si vezměte vlastní – tj. kalhoty a pokud máte silný svetr nejlépe jednobarevný více vrstev mikin nebo svetrů by bylo pro pohyb na pódiu lepší než bundy. Pódium je zateplováno teplomety, pokud by ovšem byla velká zima, necháme oblečení dle situace na Vašem uvážení. 

Aby děti měly alespoň něco společného a abychom pokud možno co nejvíce zabránili chaosu při vystoupení většího počtu dětí, zapůjčíme jim v lekcích v tomto týdnu čepice (červená nebo fialová Santa Claus). Jestliže se v tomto týdnu  lekce děti nemohou zúčastnit, budou ještě nějaké čepičky k dispozici na místě.

Vezměte dětem na vystoupení také vlastní čepice, a počítejte s tím, že se budou vypůjčené ihned po akci vracet. Jestliže děti onemocní, předejte nám čepice v nejbližších lekcích.

 

Těší se na Vás tým lektorek a trenérek

 

Ilona Brunová

Lenka Jaterková

Sandra Dimitriadisová