Pololetní besídka a Maškarní karneval

02.02.2014 13:00

Vážení rodiče,

protože se osobně jednotlivých lekcí tanečního kroužku nemůžete účastnit a někdy je pro Vás zřejmě obtížné získat od dětí

informaci jaký taneček tancovaly a co si přitom zpívaly, připravujeme pro Vás besídky (zimní a letní), na kterých děti předvedou tanečky, které se za pololetí naučily. Na besídce můžete Vaše děti vidět „v akci“ - a to nejen Vy, ale můžete vzít s sebou také babičky, dědečky sourozence nebo přátele.

 

Protože se dětem i rodičům v minulých letech velmi líbilo propojení naší besídky s maškarním plesem, pokračujeme letos ve stejném duchu. Vaše děti se tedy mohou v jednom dni nejen předvést na naší besídce, ale vyřádit se také v masce na karnevalu.

OBĚ AKCE proběhnou v neděli 2.2.2014

v sále Společenského centra v Brně Bystrci

(adresa-mapa:  Odbojářská 2)

BESÍDKA od 13.00 hodin

MAŠKARNÍ PLES začíná v 15.00 hodin.

Oblečení na besídku: Vezměte si s sebou bílá trička, punčošky a papučky (cvičky), chlapcům vezměte i kalhoty. Děvčata si vezmou sukýnku, kterou jste si u nás zakoupili nebo Vám půjčíme „erární“, chlapci si vezmou své kalhoty. Děvčata z kurzu DK3 mají ještě další doplňky, tričko v černé barvě a černé legínky nebo punčošky.

 

Mezi akcemi bude cca 30minutová  přestávka, ve které se mohou děti převléci do svých karnevalových kostýmů.  Maškarní ples je pro veřejnost, takže můžete pozvat  své sourozence a kamarády…

 

Těšíme se na Vás lektorky a trenérky                        

Ilona Brunová a Lenka Jaterková

Sandra Dimitriadisová a Marcela Hendrychová