Vánoce 2014

20.12.2014 13:00

VÁNOCE  2014

 

studia Ilony Brunové

"Brněnské vánoce 2014"

na Náměstí Svobody v sobotu 20. 12. 2014,

 

Podrobnější informace k vystoupení:

Aby nebylo na pódiu najednou 50 dětí, rozdělili jsme PROGRAM na dvě půlhodinové části:

V první části mezi 10:30-11:00h. se vystřídají děti z našich komínských kurzů (DK1, DK2 a DK3) se složkami naší skupiny BABY CHIMNEY, MINI CHIMNEY a CHIMNEY.

Druhá část mezi 11:00-11:30h. je určena  dětem z kurzů v Mateřských školách a kurzů z Kohoutovic (DK4 a DK5) a opět se představí všechny složky naší taneční skupiny CHIMNEY.

Děti tancují stejné tanečky, přijdete-li dříve nelekejte se, že se již tancuje a počkejte až na svoji půlhodinku!

 

Organizace vystoupení: 

Před vystoupením děti nijak připravovat nemusíte, proto stačí, když přijdete  cca  5-10 minut před zahájením k přední části pódia a své děti nám na vyzvání vyzvednete na pódium. Děti zde zůstanou celou dobu až do konce programu. Na konci programu od nás dostanou nějakou drobnost, vezmeme si od nich čepičky a půjčené rolničky a rodiče si je opět mohou z pódia převzít.

 

Děti budou mít 3 vstupy: lidové pásmo SÁNĚ BOROVÝ a vánoční písničky ROLNIČKY, ROLNIČKY a VÁNOČNÍ MAŠINKA, starší děti z kurzu DK3 (úterý od 17h.) mají navíc ještě tanečky ŠMOULÍ KLOUZAČKA a TANEČNÍ BÁL.

 

OBLEČENÍ:
Oblečení si vezměte vlastní - tj. kalhoty a pokud máte silný svetr nejlépe jednobarevný více vrstev mikin nebo svetrů by bylo pro pohyb na pódiu lepší než bundy, toto však necháme na Vašem uvážení a aktuálním počasí. 

Aby děti měly alespoň něco společného a abychom pokud možno co nejvíce zabránili chaosu při vystoupení většího počtu malých dětí, zapůjčíme jim v týdnu před akcí čepice (červená nebo fialová Santa Claus). Jestliže se v tomto týdnu  lekce děti nemohou zúčastnit, budou ještě nějaké čepičky k dispozici na místě.

K tanečku "Rolničky, rolničky" budou mít děti na ruce rolničku, nemáme však dostatek pro všechny děti, které budou najednou na pódiu, pokud tedy doma nějakou najdete, budeme rádi, když si přinesete svoji vlastní.

Vezměte dětem na vystoupení také vlastní čepice, a počítejte s tím, že se budou vypůjčené ihned po akci vracet. Jestliže děti onemocní, předejte nám čepice v nejbližších lekcích.

 

Těší se na Vás tým lektorek a trenérů

Ilona Brunová

Lenka Jaterková,

Silvie Radiměřská,

Marcela Hendrychová

a Jiří Nedoma