MINItábory pro 4-6leté děti

 

 "S princeznami za zvířátky"

Taneční studio Ilony Brunové připravuje letos kromě akčních táborů pro 5-13leté  také  MINItábory pro malé 4-6eté děti, které si chtějí o prázdninách zaskotačit se svými kamarády, a které by náročnější cestování se staršími dětmi nemusely fyzicky zvládnout, potřebují více pozornosti nebo je naopak zas až tolik akční cestování neláká a hledají klidnější zábavu:-). 

 

 

TERMÍNY MINItáborů:

MINItábor I. (1.-5.8.2022) - Dům U Džbánu - Brno-Komín

MINItábor II. (15.-19.8.2022) - CVČ BOSA - Brno-Bosonohy

MINItábor III. s tetou Markétou (22.-26.8.2022) - CVČ BOSA - Brno-Bosonohy

MINItábor IV. (29.-31.8.2022) - Dům U Džbánu - Brno-Komín

 

PROGRAM 

Naše tábory pro nejmenší budou letos probíhat na dvou místech: MINItábor II.+III. v areálu CVČ BOSA (Ostopovická 29) na přilehlé školkové zahradě.

MINItábor I.+IV. v prostorách "Domu u Džbánu" a na dětských hřištích v blízkém okolí.

Na našich tábora nebude chybět pohyb (soutěže a hry) ani klid (tvoření, odpočinek s pohádkou), ke kterým budeme využívat nejen výše uvedené prostory, ale nebudou chybět ani výlety  za zvířátky v blízkém okolí. 

 

Většina MINItáborů probíhá ve stejných termínech jako tábory pro starší děti. Starší děti se v Bose většinou jen sejdou a pak odchází na celodenní výlety.  Poté  prostory patří už jen PRINCEZNÁM a ZVÍŘÁTKŮM. Tento termín využívají rodče, kteří potřebují zabavit jak starší, tak i mladší sourozence.

 

Program upravujeme podle věkového složení, případně podle toho, zda se sejdou pouze holčičky, nebo se k nám přidají i kluci. S holčičkami se více zaměřujeme na "princeznovské" téma - pletení náramků, zdobení šatiček, princeznovské písničky a tancování. Společně pak pořádáme nejen krátké procházky mimo areál, ale i výlety do dalších brněnských lokalit. Byli jsme například v brněnské ZOO, svézli jsme se na konících a ponících v Troubsku, navštívili jsme centrum pro environmentální vzdělávání Rozmarýnek v Brně-Jundrově nebo Lanáček v Novém Lískovci. Program tedy bez problému přizpůsobíme skupině, která se sejde :-).

 

Organizovaný program proběhne cca mezi 8:00-16:00 hodinou, s příchodem dětí mezi 7:30-8:00hod. a odpoledním vyzvedáváním mezi 16:00-17:00 hod. (dříve po dohodě).

Pro děti z tohoto tábora nezajišťujeme přesun z Komína, který nabízíme pro děti z táborů (5-13let).  Děti přebíráme a předáváme pouze v CVČ BOSA  (MINItábor II.+III.) nebo v Domě U Džbánu, kde letos plánujeme také 2 termíny  (MINItábory I.+IV.).

S přespáváním malých dětí nepočítáme (přespávají pouze starší děti), ale případné přespání se starším kamarádem (sourozencem) je možné individuálně dohodnout.

 

CENA MINItábora je 2200 Kč.  V ceně je zakalkulována strava (obědy a svačinky), pitný režim, pronájem prostor, program, pojištění dětí, vstupné do ZOO, materiál (např. kostýmy, pomůcky, pracovní materiál).

V případě, že budou volná místa, je možné se po dohodě zúčastnit "zkrácené verze" - tedy pouze některého z nabízených dnů v ceně 600 Kč.

 

PLATBA: Platby poukazujte na účet ČSOB č. 194628647/0300 (číslo účtu je jiné jak u táborů pro starší děti)

Nebudete-li hradit celou částku najednou, uhraďte současně s vyplněním závazné přihlášky zálohu 500 Kč za každý tábor (tj. 2 tábory 1000 Kč) a doplatek můžete zaslat dle svých finančních možností do zahájení tábora. Aby se lépe platby dohledávaly, napište prosím pod variabilní symbol datum narození, příp. jméno dítěte do poznámek k platbě. Chcete-li čerpat příspěvek od zaměstnavatele, či pojišťovny, vystavíme Vám na požádání fakturu nebo potvrzení, kde budou podklady k platbě zadány.

Změní-li se okolnosti, které dítěti zabrání v účasti, je třeba přihlášku stornovat, abychom mohli Vaši rezervaci nabídnout dalšímu zájemci nebo si zajistit náhradníka, na kterého převedeme Vaše platby.
Při zrušení přihlášky, účtujeme stornovací poplatek 200 Kč, při odhlášení  7 dnů před zahájením v případě, že nebude možné zajistit náhradníka, propadá celá záloha 500 Kč.