DĚTSKÉ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 2022

pro 6-13leté

Taneční studio Ilony Brunové připravuje opět  v duchu minulých let 3 akční,  příměstské tábory a rozšiřuje také nabídku několika MINItáborů pro 4-6leté děti.

1. tábor 8.8.-12.8.2022 (cestovací): ZOO BrnoPERMONIUM Oslavany, „PEVNOST POZNÁNÍ“ v Olomouci a CENTRUM EDEN v Bystřici nad Pernštejnem.

2. tábor 15.8.-19.8.2022: HVĚZDÁRNA a PLANETÁRIUM Brno, BRUNO FAMILY PARK ZOO v Hodoníně.

3. tábor 22.-26.8.2022:  VIDA! Brno, BONGO a ZOO a Dinopark ve Vyškově

4.tábor 29.-31.8.2022 (taneční): na tomto táboře si děti nejen zatančí, ale máme pro ně připravené také zajímavé výlety 

Pro 2.+3. tábor bude sloužit  jako "základna" opět CVČ BOSA v Brně-Bosonohách (Ostopovická 29). Základnou pro 4.tábor budou prostory "Domu u Džbánu" v Brně-Komíně. 

 

PODROBNÝ PROGRAM NAJDETE ZDE

 

Protože v průběhu školního roku působíme v Komíně, zajišťujeme dětem ze společný přesun z Komína. Místo srazu bude zastávka Svratecká.

Také v případě 1. cestovacího tábora budeme přebírat děti v Komíně na zastávce Svratecká, druhé přébírací místo bude konečná tramvaje č.8 (Starý Lískovec-smyčka).

V případě, že budou volná místa, je možné se po dohodě zúčastnit "zkrácené verze" - tedy pouze některého z nabízených dnů, který Vám dle programu individuálně zkalkulujeme.

 

CENA:  V ceně je zakalkulováno vstupné, jízdné mimo Brno (vlak, autobus), strava (svačinky a obědy) a pitný režim, pronájem prostor, pojištění, materiál (např. trička, ...) a společné animační programy v centrech (např. průvodce v ZOO, návštěva kina ve VIDĚ, , interaktivní hry v Permoniu...a další). 

Ceny jednotlivých táborů se liší v souvislosti s výší vstupného v zábavních a vědeckých centrech a jízdného:   1.tábor - 3000 Kč,  2.+3. tábor - 2500 Kč, 4.tábor (3denní) - 1700 Kč, MINItábory - 2200 Kč.

Protože některá centra upravují cenovou nabídku a kalkulace ještě probíhá, doufáme, že naše cenové navýšení oproti loňsku bude dostatečné.  Bude-li některé vstupné  provozovatelem navýšeno příliš, budeme Vás informovat o případném cenovém rozdílu před začátkem tábora.

 

V CENĚ NENÍ zakalkulován příspěvek na večeři 50 Kč při přespávání (přespání není povinné). .

Protože má většina dětí předplatní jízdenky-"šalinkarty" není v ceně zakalkulováno jízdné MHD po městě Brně. Dále v ceně nejsou zakalkulovány placené atrakce, kterých se účastní děti individuálně - např. autíčka a lodičky v BrunoFamilyParku, autíčka v Bongu, gyroskop v Pevnosti poznání, jízda na koni v centru EDEN ... apod.  

 

PLATBA: 

Platby za tábory pro 6-13 leté zasílejte na účet České spořitelny č. 5556047309/0800 

Platby za tábory MINI pro 4-6leté poukazujte na účet u ČSOB č. 194628647/0300 (stejný jako v loňském roce).



Nebudete-li hradit celou částku najednou, uhraďte současně s vyplněním závazné přihlášky zálohu 500 Kč za každý tábor (tj. 2 tábory 1000 Kč, 3 tábory 1500 Kč) a doplatek můžete zaslat dle svých finančních možností do zahájení tábora. Aby se lépe platby dohledávaly, napište prosím do poznámek k platbě jméno dítěte + tábor 1,2,3.... Chcete-li čerpat příspěvek od zaměstnavatele či pojišťovny, vystavíme Vám na požádání fakturu nebo doklad o úhradě.

Změní-li se okolnosti, které dítěti zabrání v účasti, je třeba přihlášku písemně stornovat, abychom mohli Vaši rezervaci nabídnout dalšímu zájemci nebo si zajistit náhradníka, na kterého převedeme Vaše platby.
Při zrušení přihlášky, účtujeme stornovací poplatek 200 Kč, při odhlášení  7 dnů před zahájením v případě, že nebude možné zajistit náhradníka, propadá celá záloha 500 Kč.